Pracę zaczniemy Jutro o 12:00.
*składniki w daniach mogą zmieniać się w zależności od sezonu **lubisz ostre? 🔥 daj nam znać!
kremowy pistacjowy bulion na bazie kurczaka / pierś z kurczaka lub boczek chashu / morela piklowana z chilli / kolendra / czerwona cebulka piklowana w soku z limonki / pistacje / padrony / parmezan / pak choi / chilli oil / edamame / jajo nitamago

bulion pomidorowy w stylu tajskim / yuzu tare / krewetki w panko / łosoś / edamame / marchewka i cukinia w ponzu / bazylia / pikoowane chillo / jajo nitamago / sezam / nori / chilli

farsz z szarpanej wieprzowiny / dressing gochugaru / pikle / pak choi / szczypior / kolendra

5 krewetek w panko / gochugaru mayo / kabayaki

chrupiące udko z kurczaka w koreańskim sosie
pikantna kiszona kapusta pekińska / dymka

gniecione okórki w pikantnej zalewie

prażone panko z czosnkiem i palonym masłem / dymka / limonka

frytki / sos serowy z kiszonym chilli / pikle / dymka / kolendra / parmezan / kabayaki

frytki / chrupiące udko w sosie koreańskim / sos serowy z kiszonym chilli / pikle / dymka / kolendra / parmezan / kabayaki

frytki / boczek chashu z grilla / sos serowy z kiszonym chilli / pikle / dymka / kolendra / parmezan / kabayaki

frytki / sos serowy / kabayaki

gęsty bulion na bazie kurczaka / shoyu tare z sosów sojowych premium / pierś z kurczaka / prażony por / olej mayu / dymka / pasta irichan / jajo nitamago / fasola mung / pikle / pak choi / nori / sezam

gęsty bulion na bazie kurczaka / miso tare / boczek chashu / kolendra / kukurydza / dymka / olej chilli / tykwa marynowana / jajo nitamago / papryczki padron / parmezan / piklowana cebula / nori / sezam

gęsty bulion na bazie kurczaka / tare na bazie sezamu i orzechów ziemnych / pikantne mięso mielone wieprzowe / pierś z kurczaka / pak choi / olej chilli / kolendra / dymka / tykwa marynowana / jajo nitamago / piklowane chilli / nori

klarowny bulion na bazie kurczaka / shoyu tare z sosów sojowych premium / pierś z kurczaka / fasola mung / tykwa marynowana / dymka / olej z dymki / piklowany kalafior / szparagi / sofrito / jajo nitamago / olej mayu / nori / sezam

klarowny bulion na bazie kurczaka / tare na bazie sosów sojowych premium i yuzu / krewetki w panko / boczek chashu / dymka / olej chilli / palona cytryna / fenkuł / jajo nitamago / pak choi / marynowany imbir

udo z kurczaka w panierce panko / coleslaw z czerwonej kapusty / kolendra / majonez sezamowy / kabayaki / sos serowy

udo z kurczaka w panierce / kim-chi / kolendra / majonez gochugaru / kabayaki

chrupiące udo z kurczaka w sosie koreańskim / seler z marchewką ponzu / kolendra / majonez gochugaru / kabayaki
